Under säsongens slut så har herrlaget fått förstärkning.

Spelare som tillkommit till föreningen är först en målvakt som heter André Salazar. Andre är född 1982 och tillkommer från IK Bolton. Välkommen!

Sedan så har vi Kristoffer Bejic som kommer från HK Gubbarna/Wargo och som är född 1988. Kristoffer är en snabb och spelskicklig spelare som spelar på 9meter. Välkommen!

Även en äldre herre har återkommit till handbollen som heter Torbjörn Johansson. Torbjörn som är född 1969 har tidigare spelat i Nyköping, Torbjörn spelar på 9meter och är en spelare som inte viker ner sig. Välkommen!

Sist men inte minst har även en en gammal Sannadalare vid namn Andreas Åkerlind återvänt till klubben, Adde som han kallas är en stark och bra försvarspelare, hans position är normalt linje men han kan även spela på högernio. Välkommen tillbaka!

Vi hoppas att alla nya och återvändande spelare kommer att trivas i sin nya klubb.