Stötta Sannadal

Sannadals SK är en ideell förening helt beroende av stödet och engagemanget från personer i och runt om föreningen. Om du vill stötta Sannadal finns det några olika alternativ och all hjälp är välkommen

1. Bli stödmedlem

Bli medlem och betala 250 kr varje år så länge du vill. Ett bra bidrag till vår verksamhet löpande.

Du kan bli stödmedlem enkelt här

2. Hjälp till

All hjälp är välkommen. Kanske kan du hjälpa till vid träningar, vid sidan av eller är bra på att laga mat. Börja med att höra av dig till [email protected] så hjälper vi dig vidare. Vår verksamhet bygger på att vi alla tillsammans hjälps åt!

3. Bonus via Stadium på alla dina köp

Handlar du ofta på Stadium? Nu kan dina köp hos Stadium ge bonus till Sannadal. Registrera dig här för att koppla ditt medlemskort till Sannadals SK.

4. Handla från Ravelli

Ravellis sortiment består av juniorkläder, basplagg, väskor, träningskläder, strumpor, underkläder, bälten/skärp, produkter för hemmet, rengöringsmedel, tvättmedel för sportkläder och kök & städ.

När du handlar via länken nedan får Sannadals SK en del av det du betalar för köpet och därmed handlar du något bra till dig själv som du behöver och stöttar vår verksamhet.

Handla online från Ravelli och stötta Sannadals SK

5. Handla via Sponsorhuset

Handla på Sponsorhuset – både du och Sannadals SK tjänar på det!

Nu kan du stötta Sannadals SK när du ändå ska boka hotell och handla på nätet.
Går du via vår sida på Sponsorhuset får du tillbaka en rabatt i riktiga pengar, som delas mellan föreningen och du som är medlem hos Sponsorhuset!
Exempel på butiker: Hotels.com, SAS, InkClub, Bodystore, CDON, Bokus och Booking!

Börja med att bli medlem här så får du 5 kr i bonus!

6. Skänk en gåva

Kanske kan du göra en donation till klubben. Antingen pengar eller material som vi kan behöva. Vi välkomnar det mesta! Hör av dig till [email protected] om vad du vill donera.