Om föreningen

Vad är Sannadals SK?

Sannadals SK är en handbollsklubb för barn, ungdomar och vuxna, både tjejer och killar. Vår hemmahall är Västertorpshallen samt Kämpetorpshallen och vi är aktiva främst i områdena Aspudden, Fruängen, Gröndal, Herrängen, Hägersten, Hägerstensåsen, Liljeholmen, Liseberg, Långbro, Långsjö, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Solberga, Västberga, Västertorp, Älvsjö, Östberga och Örby slott i Stockholm med omnejd.

Vår verksamhetsidé

Sannadals SK är en aktiv handbollsförening för barn, ungdomar och vuxna med pojk- och flicklag i varje årskull. Kärnan i verksamheten är deltagandet i social gemenskap som ger ett meningsfullt liv. Vår strävan är att hela tiden ha roligt tillsammans och därigenom förbättra den personliga prestationen.

Vår vision

Sannadals SK ska vara en välkänd och stabil handbollsförening med en stark identitet och glädjefylld gemenskap.

Sannadalskänslan

Sannadalskänslan är vår filosofi som genomsyrar allt i vår verksamhet. Den handlar om att gemenskap ger framgång. Vi tror inte att träning och tävling är allt när man är ung. Därför är inte vinst till varje pris det viktigaste, utan den personliga utvecklingen genom deltagandet i en lagsport och medlemskapet i en förening.

Läs mer om vår värdegrund här

Stadgar

Läs våra stadgar som är våra interna regler hur föreningen fungerar.

Hela Sannadals SK på årliga Enköpingslägret 2018

Varför spela handboll i Sannadals SK?

Alla får vara med

Sannadals SK är en förening för både tjejer och killar. Alla är välkomna att vara delaktiga i vår förening, givetvis som spelare men vill eller kan man inte just spela handboll finns möjlighet att istället engagera sig som tränare/ledare, matchfunktionär, domare, styrelsemedlem eller annat. Samtliga funktioner är mycket viktiga för att vi ska kunna bedriva en rolig och meningsfull handbollsverksamhet. Du behöver inte bo i Älvsjö/Hägersten för att få vara med, men det är främst där vi bedriver verksamheten.

Läs mer om vår värdegrund

Sociala aktiviteter

Vi tycker att det är viktigt att vi har en social samvaro i vår förening och har därför ett antal aktiviteter varje år, däribland Enköpingslägret, Sannadalsdagar på läktaren, minst en klubbgemensam turnering varje år, gemensamma avslutningar vid jul och sommar samt klubbmästerskap för seniorlagen. Utöver detta tillkommer också lagets egna sociala aktiviteter.

Utmärkelser

I vår förening tycker vi att deltagande är minst lika viktigt som resultat och detta premieras genom utmärkelser som baseras på antal spelade matcher. Vår mesta spelare har gjort över 1200 matcher i Sannadalströjan!

Läs om fler utmärkelser som delas ut inom Sannadals SK

Vår maskot – Bundis

Lär känna Sannadals SK egna maskot, Bundis!

Läs allt om Bundis

Våra lag

Här hittar du mer information om alla våra lag på deras egna hemsidor:

Sannadalskänslan ger framgång genom gemenskap

För föräldrar

Sannadals SK är en ideell förening vilket innebär att vi är beroende av att föräldrar bidrar med arbete på en rad olika områden, både inom laget och inom klubben. Oavsett tidigare erfarenhet och kunskap kan du hjälpa till. Ju fler som delar på jobbet, desto mindre belastning blir det på de enskilda ledarna, vars huvudsakliga uppgift är att fokusera på spelarnas handbollsutveckling. All hjälp uppskattas och behövs. Tillsammans kan vi åstadkomma en trygg och uppmuntrande miljö där ditt barn får möjlighet att utvecklas på handbollsplanen och upptäcka glädjen i lagidrott.

Läs mer i Rödvita Tråden

Lång historia

Sannadals SK grundades 1944 och vi har en stabil organisation och gedigen historia. Många har genom åren deltagit i vår verksamhet och skapat minnen för livet.

Våra partners