Per som är en av herrlagets många målvakter valde inför denna säsong att återvända till Sannadals SK.

Per som har representerat en del olika klubbar de senaste åren valdes nu ut att bli den första spelaren att bli intervjuad.

Hej Per och tack för senaste matchen.

– Tjaba och tack själv.

Du kom tillbaka till Sannadal efter ett par år i andra klubbar, hur har det varit att återvända?

– Det har varit väldigt skönt och framförallt väldigt roligt! Jag har bra minnen från mina tidigare år i klubben och ville nu ha en ny utmaning i och med att försöka få tillbaka klubben till division 3.

Seger senast mot Sorunda, vad tyckte du om matchen?

– Kort och koncist tycker jag att det var en trevande inledning med ett bra avslut. Defensiven skärptes i andra halvek, vårat offensiva försvarspel ändrade matchbilden och vi kunde glida ifrån.

Hur känns dagsformen nu och inför bortamatchen mot Visby?

– Det känns bra, just nu är jag lite trött efter båtresan ner. Stämningen i laget är bra efter 3 raka segrar.

Vad kan bli avgörande i den matchen?

– Försvaret och målvaktspelet, plus att det inte sker några sena sjukdomar och att Baggen är vaken.

Hur tycker du att laget har presterat denna säsong? Finns det några speciella faktorer på varför det har gått som det har gjort.

– Inledningsvis startade vi säsongen bra med 4a raka vinster. Men efter förlusten i hemmamatchen mot Visby försvann det folk från träningarna samtidigt som vi fick en del skador på viktiga spelare. Laget hamnade i en djup svacka efter jul men vi har jobbat hårt för att vända trenden, vilket har gett resultat.

Samtidigt som vi har fått en del spelare på skadelistan har vi nu fått en hel del nya spelare, vilket är väldigt positivt. Har du några kommentarer?

– Det har blivit mer konkurrens om platserna vilket har lett till en högre träningsnärvaro.

Tack Per för denna intervju, har du något övrigt att tillägga?

– Peter är ett spån och just nu ser jag fram emot matchen mot Visby. Hoppas på att vi kan få en bra avslutning på säsongen och jag ser fram emot sommarserien och Eken cup.