Sannadal är en växande förening där gemenskap är en viktig del av vår verksamhet. En viktig del i det är snygga föreningskläder. Därför har Sannadal nu ingått avtal med Stadium och Adidas om att leverera material och kläder till föreningen.

Eftersom Sannadal är en växande förening är det viktigt för oss att ha en leverantör som förstår våra behov, men också kan möta dom i framtiden. Vi har därför ingått ett nytt avtal med Stadium som innebär att de kommer ansvarar för våra materialleveranser i framtiden.

Vi har de senaste åren valt Adidas som vårt märke och det har kännts bra. Därför är det bara naturligt att vi nu samtidigt väljer Adidas ”all in”.

Rent praktiskt kommer det innebära en del nya bättre förutsättningar för alla att beställa, kolla och hämta beställningar i Stadiums butik i Kungens Kurva.

Mer information kommer!