P98 spelade riktigt bra under Eken Cup och fick endast se sig besegrat av ett lag. Tyvärr mötte de det laget både i gruppspelet och finalen, men det blev ett välförtjänt silver för grabbarna.

Laget spelade bra i gruppspelet och vann alla matcher förutom den mot Skuru. Det räckte till A-slutspel och efter att ha vunnit kvartsfinalen och en riktigt jämn semifinal så hade laget tagit sig ända till final i Eken Cup 2015.

Där mötte man Skuru IK igen som man förlorat mot i gruppspelet. Denna gång stod grabbarna upp riktigt bra och kämpade väl. I andra halvlek körde Skuru dock ifrån med ett par mål och Sannadal kom aldrig ikapp.

Simon med silvermedaljen från Eken Cup 2015

Det blev ett välförtjänt silver för grabbarna. Extra kul då laget innehöll lite gamla spelare som egentligen slutat för några år sedan samt att detta va sista matchen för Simon Hjortenbo innan han nu ska utvecklas vidare i Hammarby.

Nu är det sommarlov!