Damernas A-lag i division 2 började på bästa möjliga sätt efter juluppehållet med seger på hemmaplan mot ett revanschsuget Linköpings Lejon.

Matchen börjar lite trevande för Sannadal. Man är inte helt med och verkar nervöst framåt. Stabilt målvaktsspel i målet av Marie gör dock att matchinledningen blir jämn. När man väl får upp farten med kontringarna och i uppspelet blir det bättre och Linköping tar timeout ca 20 min i första halvlek efter en bra period där Sannadal gått upp i ledning 7-6.

Sannadal fortsatte med fina genombrott och kantavslut. En rad kontringar gjorde också att det stod 13-10 i halvtid och ett litet övertag för Sannadal.

Andra halvlek fortsatte vara jämn. Dock kröp Linköping närmare och det blev en riktig rysare när Sannadal ledde med 23-22 och Linköing hade bollen i anfall med 10 sekunder kvar. Dock lyckades Linköping aldrig komma till avslut och Sannadal kunde gå segrande ur matchen.