Herrlagets lagkapten Daniel Levén sammanfattar herrlagets andra säsong i division 3.

Herrlagets säsong har varit mycket positiv. Vi har fått fäste i division 3 och bevisat för motståndarlagen att vi är ett lag man tar på allvar. Förra säsongen var vi nära att åka ut men efter denna säsong känns laget tryggt och stabilt och det skapar mycket hopp inför framtiden.

Säsongen började med att truppen förändrades väldigt mycket genom att många nya spelare tillkom, från bland annat BK Salem. De kom snabbt in i truppen och har varit en otroligt stor del av lagets framgångar denna säsong. Vi har också fått upp en del juniorspelare som har gjort sina seniordebuter vilket vi tycker är väldigt kul. Många nya spelare gjorde att vi hade en trupp på över 30 man och hög träningsnärvaro.

Den första matchen på säsongen blev en riktig plattmatch mot Notlob. Samarbetet mellan spelarna ville inte fungera och vi visste att vi hade en hel del att jobba med. Men med träning så kommer också resultat, vi började spela bättre och bättre även fast vi fortfarande hade några djupa dalar som i matchen mot Hellas. All hård träning gav som sagt tillslut resultat och segern mot Harrington Team var när det lossnade för oss, vi spelade riktigt bra och det blev en riktig målfest för oss. Vi spelade flera bra matcher efter det, bland annat mot ett starkt BK Sparta. En av säsongens bästa matcher var segern hemma i borgen mot Sorunda.

Runt juluppehållet spelade vi två riktigt bra och jämna matcher mot BK Bitter där vi spelar väldigt samlat och visar att vi var det bättre laget. Viktiga poäng i tabellen togs i dessa matcher.

Våren fortsatte väldigt bra där vi spelade många tuffa och jämna matcher och vi känner att vi har kommit långt i våra samarbeten och att vi har en bred och jämn trupp. Efter att ha spelat en säsong tillsammans kan vi nu börja blicka framåt mot nästa säsong där vi kan se fram emot att få se ännu bättre resultat.

Det är bra och härlig stämning i laget och det finns en otroligt stark träningsvilja. Nu satsar vi för framtiden och tillsammans med våra juniorer ser vi verkligen fram emot nästa säsong!