Sannadal är glada att kunna meddela att Magnus ”Manke” Birath förlänger som huvudtränare för herrlaget. Klubben är väldigt nöjda med det engagemang och arbete Manke lagt ner senaste åren och vi kan nu fortsätta den resan.

Manke tog över som huvudtränare säsongen 2010/2011 och har sedan dess byggt ett stabilt lag som etablerat sig i division 3. Han är omtyckt av spelarna och tillsammans med övriga ledare runtomkring laget tar hand hand om och utvecklar varje individ.

– Det känns spännande och jag ser framtiden med ödmjuka ögon. Vi får en bra mix av juniorspelare och seniorer som kan ge många bra effekter, säger Manke.

Kommande säsong kommer även juniorlaget ingå i herrtruppen och tillsammans med juniortränarna Daniel Levén och Rickard Westerlind kommer Manke utveckla och träna herrjuniorerna.

Styrelsen är väldigt glada och nöjda med att Manke vill fortsätta med Sannadal och vi kan nu fortsätta den satsningen vi påbörjat.