Sannadals herrlag fortsätter spela stabilt hemma i Västertorpshallen då man i helgen besegrade BK Bitter med 27 – 18.

Match hemma i Västertorpshallen där svartklädda BK Bitter stod för motståndet denna lördagseftermiddag. Matchen startade aningen segdraget där båda lagen saknade intensitet och det fanns ytterst lite kampanda. Möjligen grundar sig detta i att lagen möts flertalet gånger tidigare och att man känner varandra väl. I första halvlek följs lagen åt där BK Bitter tidigt drar ifrån med 6-3, ingen oro fanns dock i hemmalaget och Sannadal jobbade sig snabbt in i matchen där försvarsspelet med eminente Johannes Eimer i målet kunde plocka de flesta bollar lätt.

Under halvtidsvilan bestämde Sannadals herrlag sig för att snäppa upp anfallsspelet och våga lite mer. Detta resulterade i att de under en period höll nollan i 19 min och 15 sekunder och gjorde 9 raka mål! Väldigt stabilt försvarsspel matchen igenom där samtliga spelare höll sin position och var kyliga ledde därmed till en skön seger.