I helgen samlades hela Sannadals SK i Enköping för det årliga träningslägret. I år blev det rekordstort på länge då över 170 st deltagare tränade för fullt hela helgen.

Som vanligt kom de äldsta lagen redan på fredagskvällen och inledde med ett träningspass. På lördagen anlände de yngsta lagen och hallarna fylldes helt av sannadalare som kämpade och svettades tillsammans. Vissa hann med att bada i badet också innan det va dags för cupspelen där alla åldrar blandades och spelade matcher mot varandra.

På lördagskvällen va det full aktivitet som vanligt när det va dags för lekarna. Stort angagemang och många roliga skratt. Till slut vann F03 de flesta utmaningarna och kammade hem vinsten för andra året i rad.

Gemenskap i Sannadal på Enköpingslägret

På söndagen fortsatte träningarna på förmiddagen och därefter bjöds det på ledarmatch. Årsmötet avslutade som vanligt Enköpingslägret där Anna fröjd vadles till ny ordförande och en ny verksamhetsplan antogs. Slutligen delades priserna ut och många som kämpat väl fick sina matchprider och stipendier.

Årsmötet 2017 i Sannadals SK

Prisutdelning på årsmötet 2017

En lyckad helg tillsammans i äkta Sannadalskänsla och vi är alla stolta att vara en del i denna fantastiska förening. Nu är vi redo för ännu en säsong!