Nu är säsongen 17/18 färdigspelad och vi i damlaget vill passa på att tacka er alla för det stöd vi fått under säsongens gång. Efter totalt 20 spelade matcher kan vi minst sagt konstatera att det har gått upp och ned denna säsong.

Vad som har präglat vårt spel är att vi i flera matcher har haft svårt att orka hålla vårt spel i 60 min. Vid flera tillfällen har vi ”haft matcherna” och spelat bra, för att sedan tappa övertaget. Exempelvis ledde vi vår första match mot Årsta med sju bollar för att vid matchens slut tvingas se oss besegrade. Det har också blivit bevisat att vid de tillfällen vi har bestämt oss, och spelat det spel vi bestämt oss för så har vi lyckats!

Mot Örebro tog vi hem två poäng efter en match där var och en av oss slet, och peppade varandra, konstant i 60 min. Vi lyckades också ta revansch mot Årsta, då vi i returmötet litade på vårt spel och varandra, och gjorde det vi hade bestämt innan matchen. Slutresultat visade en med inte mindre än 13 (!) bollar.

Utöver den sportsliga biten har vi under säsongen hunnit resa till Vadstena, Lindesberg, Örebro, Linköping, Göksten och många fler platser. Vi har gemensamt förmodligen lyckats äta oss igenom hela Max Hamburgerrestaurangs meny.

Vi har dessutom skakat på huvudet åt Agnes alla utvisningar, förundrats över Nathalies projektiler till skott och Ylvas, Vickans och Emelies framspel. På kanterna har Siri, Felicia, Sara och Frida löpt likt gaseller och hängt in boll efter boll efter boll. Emmy och Lina har som vanligt kammat hem priset för flest brottningsmatcher under en säsong, medans vårastöttepelare i buren, Marie, Tove och Ida stadigt har vaktat målet hela säsongen.

Sist men inte minst har detta spretiga, men härliga gäng letts av våra ännu härligare ledare, Olle och Leffe, som under denna säsong också fått stöttning av vår olycksdrabbade Mikkis.

Nu tar vi ett kortare uppehåll för att snart ge oss in i försäsongsträning, och på riktigt ladda upp för vad som komma skall.

Tack för den här säsongen, vi ses i nästa!