Herrlagets lagkapten Daniel Levén sammanfattar här kort säsongen 2017/2018 och delar med sig av lite tankar.

Då var ännu en säsong över och resultatet blev ju inte riktigt som vi hade tänkt oss. En placering precis ovanför strecket tack vare målskillnad var inte vårt mål inför säsongen.

Att det blev som det blev kan vi diskutera fram och tillbaka i timmar. Faktorer som ny tränare, nytt spel, nya spelare och skador har självklart haft påverkan. Vi kan ju säga att säsongen har varit en riktigt berg och dalbana.

Tyvärr med fler dalar än toppar. Vår oförmåga att inte kunna göra mål blev nog ändå vårat största fall denna säsong. De flesta matcher har varit jämna men vi har inte riktigt orkat hela vägen in i mål.

Vi vill samtidigt säga hur positivt det känns med de tankar och den energi som vår nya tränare Niklas Palmqvist kommit in med. Vi känner att vi blir starkare och bättre för varje träning och alla i laget är motiverade och kämpar på.

Med mer träning och fortsatt fokus nästa säsong så vet jag att vi kan nå nya höjder och mycket bättre resultat!