Vi säger grattis till Sixten Hedman (P05) och Sara Demiray (F02) som mottog stipendiet Lukas Israelssons Minne 2018 för deras passion för handbollen.

Lukas Israelsson omkom tragiskt nog i Tsunami-katastrofen och därefter instiftade Sannadal och hans familj ett stipendium i hans namn. Stipendiet går varje år till en framstående tjej och kille som älskar handbollen lika mycket som Lukas gjorde.

Motivering Sixten Hedman:
Den här speleren brinner för handbollen och uppskattar verkligen det Sannadal står för, att alla är välkomna till klubben, alla ska behandlas lika och alla får spela matcher. Den här spelaren är inte alltid överens med tränarna, framförallt inte när det gäller positionen han ofta placeras på, trots detta är han alltid positivt, har hög träningsnärvaro och ger alltid allt på träning och match.

Motivering Sara Demiray:
En oerhört engagerad spelare, och ledare. Trots sin unga ålder har hon tråkigt nog redan varit med om att dra korsbandet tre gånger. Men hon har tagit sig tillbaka och engagemanget och glädjen att få spela handboll 100% lyser långa vägar och smittar av sig. En riktig lagkamrat som tar hand som sina lagkompisar. Hennes engagemang för handbollen sträcker sig dessutom vidare och hon har redan tagit tränarlegitimation och tränat sina tjejer i två år. Framtiden ser ljus ut, både på och utanför planen.

Grattis Sixten och Sara!