I helgen fyllde Sannadals SK Västertorpshallen och hejade fram F02/03 i USM F16 som tog sig vidare direkt till steg 3.

USM-festen började på lördag eftermiddag då Sannadals SK spelade mot Sollentuna HK. En jämn match med härlig stämning på planen och på läktaren som Sanndal gick segrande ur och fick en bra start på helgen.

På söndag var det dags för gruppen att avgöras och vilka som skulle gå vidare direkt till steg 3 och vilka som skulle behöva ta en ny chans i steg 2. Morgonmatchen mellan Sannadal och RP från Linköping blev en kamp. En kamp där Sannadal tyvärr kasta bort för mycket i anfall och RP malde på och kunde gå segrande ur matchen.

Istället skulle det avgöras i sista matchen och där visade Sannadals SK F02/03 styrka och bredd då tjejerna öste på och visade första minuten att de ville mest. Seger och direktplatsen till steg 3 var säkrad.

Stort tack till alla sannadalare som kom och hejade och skapade en magisk stämning i hallen. Även ett stort tack till alla föräldrar som hjöälpte till som funktionärer, Speaker-Jocke och vårt sekreteriat. Framgång genom gemenskap!