Förutsättningarna inför säsongen var ganska tuffa för Sannadals damlag. Men med en ny engagerad tränarduo och mycket kämpande från alla spelare kan damlaget nu bygga vidare och inleda en ny resa.

Inför säsongen anslöt två nya tränare, Mikael Förslund och Andreas Åkerlind. En tränarduo med mycket engagemang, positiv energi och en modern spelidé.

Att det skulle bli en tuff säsong i division 2 var väntat med tanke på föregående säsong. Några riktigt tuffa matcher och några matcher där vi inte orkade med motståndarnas tempo hela vägen. Till slut blev det tyvärr jumboplatsen i tabellen och nu väntar spel i div 3 eller div 2 kommande säsong. Det är inte avgjort ännu och meddelas snart.

Men nu börjar en ny fas och en ny resa. Vi glädjs åt nästa generation som kommer från föreningens ungdomsverksamhet och tillsammans med damspelarna bygga för framtiden. Vi välkomnar givetvis fler spelare att ansluta sig till vår resa och vi ser väldigt ljust på framtiden.

Nästa säsong kommer vi i spel på damsidan ha ett A-lag, ett B-lag och ett juniorlag med kompetenta och engagerade ledare i alla led. En fantastisk utveckling för Sannadal och samtidigt en bra träningsmiljö för dessa spelare att utvecklas och ha väldigt roligt tillsammans.

Framgång genom gemenskap!