Sannadals SK F02/03 gjorde det igen och tog silver på Eken Cup 2019!

Och ledarteamet är inte förvånade eller överraskade på något sätt. Visst har säsongen visat på både upp- och nedgångar men någonting som spelarna i laget byggt på och med framgång visade fram på Eken Cup är den mentala styrkan som krävs för att nå så långt.

Kvartsfinalen där laget med med ett lugn och en mycket smart taktik vann eller i semifinalen där försvaret och målvaktsspelet ledde laget vidare. Och detta för andra året i rad!

Laget räckte inte riktigt till i finalen, men vägen dit är vad vi ska lägga fokuset på. Många pusselbitar som föll på plats vid ”rätt” tillfälle och dessa är bl a mycket slit i träningshallarna under säsongen, många tuffa stunder både mentalt- och fysiskt och en visad hänsyn och respekt inför era lagkamrater, tränare och föreningen.

Nu tar tjejerna sommarlov, trevlig sommar!