Herrarna fick en riktigt bra start i hemmapremiären mot gästande RP IF HK från Linköping. Det la grunden för seger med 29-24 och två poäng inkasserades.

En stor anledning till den fina inledningen på matchen var försvaret. Sannadal spelade aktivt och styrde motståndarna dit de ville. I halvtid var ställningen 18-9. Mattis Kvarnström storspelade i målet och fick också för detta värförtjänt matchens lirare (tack Coop Fruängen för priser) i Sannadals SK.

I andra halvlek spelade RP upp sig och kom ikapp lite, men Sannadal var för starka denna gång över hela laget. Samtliga utespelare gjorde mål och bidrog starkt till segern. En bra match och två poäng inkasserades.

Tidigare på dagen visade även herrarnas B-lag, Sannadals HK i div 4, fint spel när man sprang ifrån Norrtulls SK. En bra helg för Sannadals herrlag helt enkelt!