Sannadals SK spelade i helgen USM P14 steg 2 hemma i Västertorpshallen. Arrangemanget löpte smidigt och på planen bjöd killarna på spännande handboll där helgen avgjordes i sista matchens sista minut.

Sannadals SK inledde mot Backa som visade sig vara en stark motståndare med ett både snabbt och effektivt spel manövrerade de ut oss ganska klart. I vårt lag stack Oskar ut med en ständig vilja att gå på mål och fick pris som matchens lirare.

Dag två inleddes mot Sollefteå, en match med många mål åt bägge håll. Sannadals SK vann ganska komfortabelt, även om Sollefteå knappade in på oss mot slutet. Efter 11 mål fick Calle ta emot matchens lirare-priset av sin storasyster (en och annan gliring uttalades i det momentet har vi fått höra efteråt).

Sista matchen mot Norrköping HK skulle bli helt avgörande, där seger krävdes för avancemang till nästa steg för Sannadal. Sannadal inledde med ett extremt högt 3-3 försvar där tanken var att ta ner deras fartfyllda anfall och det föll väl ut. En match med mycket hög intensitet såväl framåt som bakåt där vi hela tiden ledde men i slutet kom Norrköping ikapp och vann med ett mål. Stor besvikelse i laget vid slutsignalen, men när röken skingrat sig kände de flesta på sig att laget ändå presterat på absolut toppnivå hela matchen och vi ledare är mycket stolta över hur alla kämpade och tog fram allt de hade. Sixten blev välförtjänt matchens lirare när han spelade med hög intensitet trots ryggont, men i princip vem som helst i laget hade kunnat få priset. Anton gör en fantastisk match i målet och flera spelare fick ta ett större ansvar än vanligt då vi hade några som inte kunde spela pga skador och sjukdom.

Små marginaler, vi nådde inte vårt mål att gå vidare men kan med stolthet blicka tillbaka och konstatera att vi utvecklades både individuellt och som lag.