Vi är glada att kunna presentera vår nya tränarduo för damlaget, Rickard Westerlind och Nathalie Hanze. Båda med starka bakgrunder inom föreningen.

Sannadal har glädjen att meddela att det nu är klart vem som tar över huvudansvaret damlaget inför kommande säsong. Det blir Rickard Westerlind som närmast kommer från rollen som ansvarig för damjuniorerna. Rickard har varit i Sannadal sedan han var liten och förutom att spela har han även haft och har andra roller i föreningen, några exempel är tränare för ungdomslag, mångårig styrelseledamot, grundare och ansvarig för vårt populära sommarläger, ledare för handbollslekis och handbollsskolan, ungdomsansvarig, ja ni förstår att listan kan göras längre. Nu blir nästa utmaning damlaget:

– Det ska bli oerhört kul att leda damlaget tillsammans med de andra. Vi har riktigt bra förutsättningar i föreningen och laget för att skapa något unikt och succsessivt kommer vi höja resultaten och nivån, svarar Rickard.

– Att valet föll just på Rickard kändes extra naturligt eftersom damjuniorerna under det gångna året varit högst delaktiga i seniorverksamheten och i och med att de tar klivet upp i damseniortruppen till kommande säsong blir det en bra rödvit tråd på ledarsidan med Rickard, säger Sannadals ordförande Anna Fröjd.

Med sig från juniorlaget får Rickard också lagledarna Leyla Demiray samt Stefan You. De kommer tillsammans med damlagets lagledare sedan länge Leif Ahlström att stötta runt laget.

I ledarteamet kommer också Nathalie Hanze att få rollen som spelande assisterande tränare. Nathalie har spelat i damlaget många år och vi är glada att få se “Natta” i en ny roll framöver.

Vi önskar det nya ledarteamet och damlaget stort lycka till kommande säsong!