Inför julhelgen kommer här en liten julhälsning från vår ordförande Agi Supanich och resten av styrelsen.

Nu befinner vi oss i den absolut gråaste och mörkaste tiden på året och corona-pandemin sätter oss på olika prov i det dagliga livet. Vi får nog alla anstränga oss lite extra för att hitta ljusglimtarna. I handbollslivet är det förstås väldigt tråkigt för dem som för närvarande vare sig får spela match eller träna ihop – de allra flesta i Sannadal kan emellertid fortfarande träna tillsammans, vilket är en förmån i dessa tider. Genom att vaara rädda om varandra och följa gällande riktlinjer värnar vi om detta.

Alla som är aktiva i och stöttar Sannadals SK:s verksamhet ger genom sitt engagemang ett värdefullt bidrag till barns och ungdomars hälsa. Handboll och fysisk träning är kärnan, men lika viktig är den sociala aspekten, att göra saker tillsammans med andra. Båda komponenterna utgör viktiga hälsobringande faktorer för oss alla, oavsett ålder. Arbetet i Sannadal har blivit än mer betydelsefullt under corona-pandemin, när vi behöver avstå från en hel del guldkanter i tillvaron samt även från vardagliga saker som vi uppskattar men kanske inte alltid uppmärksammar. Att få träna ihop med kompisar och att få dela upplevelser med varandra, även i det lilla formatet, framstår nu rättmätigt som en fet guldkant.

Stort tack till alla er – spelare, tränare, ledare och föräldrar – som med outsinlig entusiasm möjliggör detta!

En ljusglimt är för övrigt pågående EM i handboll som jag hoppas att många njuter av. Efter årsskiftet väntar VM. Och sen, kanske, förhoppningsvis, får vi återuppta träningar och matcher i någon form som ligger närmare det vi är vana vid.

God Jul och Gott Nytt År!

Agi Supanich

Ordförande Sannadals SK