I ett led att stärka verksamheten runt våra yngsta lag, handbollsskola samt handbollslekis har Sannadals SK nu bildat en barnkommitté.

Sannadals grupper för våra yngsta medlemmar, Handbollslekis samt Handbollsskolan, är riktigt populära. Detta år hade vi kö till lekis och rekordmånga barn i skolan. Samtidigt har vi de senaste åren stadigt bilda nya lag för pojkar och flickor i varje åldersklass. En viktig del för en stabil och långsiktig förening.

I ett led att stärka upp denna del av föreningens verksamhet och fortsätta utveckla den har styrelsen bildat en barnkommitté. Till barnansvarig har Felicia Wallin-Forsell utsetts. Felicia har varit ledare i många år inom klubben och jobbar idag som idrottslärare. Tillsammans med Leyla Demiray, otroligt omtyckt och länge ansvarig för Handbollslekis, och några fler som väljs in senare kommer de se till och stötta de aktiva ledarna i dessa grupper.

Barnansvarig, Felicia Wallin-ForsellLeyla Demiray, Handbollslekis

Barnkommittén ansvarar för Handbollslekis, Handbollsskolan samt lagen U8 – U9. U8 är säsongen 2021/2022 pojkar och flickor födda 2013 och U9 födda 2012.

En fullständig beskrivning över barnkommitténs uppdrag finns såklart i Rödvita Tråden.