Sannadals SK Damer A vann med stora siffror i söndags. Seger med 18-33 när två nya poäng spelades hem.

Damernas A-lag har hittat tillbaka till det roliga spelet och tuffa försvaret. Efter två lite krampaktiga matcher senaste omgångarna fick vi i söndags se damerna på topp igen.

Spårvägen hängde inte med denna match. Sannadal fick ganska snabbt igång kontringsspelet och försvaret var tufft från början. Även om Spårvägen orkade kämpa sig igenom lite mer i börja så tog orken snabbt slut mot Sannadals hungriga försvarare. Vid ställningen 3-9 tog Spårvägen timeout. Då kom Sannadals Vilda Dahllöf igång rejält och höjde farten ytterligare. Hanna Ek var säkerheten själv från 7-meterslinjen och satte denna match 10 mål varav sex på straff. I halvtid var ställningen 10-19 till Sannadals SK.

Matchen kändes avgjord. Men Sannadals damer har haft dippar förut. Till vår glädje slapp vi det denna gång. Sannadal ångade på i andra halvlek. Spårvägen kom aldrig nära denna match och slutresultatet blev 18-33.

Bästa målskytt blev Hanna Ek med sina 10 mål och Vilda Dahllöf straxt efter med 9 mål. Men det var bredden och försvaret som kammade hem segern och alla i laget bidrog på ett oerhört fint sätt. Båda Sannadals målvakter hade en väldigt hög räddningsprocent.

Två omgångar kvar. Nu på lördag välkomnar vi Sportsgear DHK och publik till Västertorpshallen.