På fredag är det dags för ännu en upplaga av Eken Cup på Gubbängsfältet och här hittar du praktisk information som sannadalare.

Detta år har vi hela 19 lag anmälda till turneringen. Från dam och herr ner till pojkar och flickor födda 2014. Se när alla Sannadals lag spelar via denna praktiska länk så vi kan heja så mycket som möjligt på varandra.

Som alltid på Eken Cup har vi ett Sannadalstält där du kan lämna ombyteskläder (ej värdesaker!) och hänga mellan matcherna. En samlingspunkt för föreningen under Eken Cup.

Sannadalstältet kommer stå på dessa ”vanliga plats” borta vid gångtunneln under Örbyleden. Se ungefärlig markering på kartan nedan. Håll utkik efter den stora Sannadalsflaggan på tältet så ser du det.

En karta över Gubbängsfältet och annan praktisk information hittar du på ekencup.se.

Det ser ut att bli en väldigt solig och varm helg. Tänk på att försöka hålla dig i skuggan och drick mycket vatten!

Vi kan även passa på att förmedla vidare en nyhet för årets turnering från arrangören. De har beslutat att ställa ut resultattavlor vid sidan av de stora planerna (från U10) som gör det enklare för publiken att hänga med i vad resultatet faktiskt är under matchen. Varje lag skall utse en person som hjälper till att hantera detta och som skall stämma av med domarna i halvtid. Om det ändå är olika resultat när matchen är slut är det domarnas resultat som gäller.

Ses på Eken!

Bilden ovanför visar taggade sannadalstjejer på Eken Cup 2018.