Det sker förändringar i klubbens centrala organisation. Lovisa Lindblad tar från och med nu över som ny ungdomsansvarig efter Lena Hedman.

Ungdomskommittén stöttar alla ungdomslagen i Sannadals SK och kommittén leds av ungdomsansvarige. Efter några år lämnar nu Lena Hedman över till Lovisa Lindblad som kommer leda ungdomsverksamheten framåt.

Lovisa Lindblad har Tyresö Handboll som moderklubb och hittade till Sannadals SK som tränare säsongen 2020/2021. Hon har sen dess tränat flickor födda 2004, 2006 och 2008, blivit en självklar del av damlaget som spelare och valts in i klubbens styrelse. Hon är ambitiös, driven och en duktig tränare som nu i rollen som ungdomsansvarig kommer stötta alla ungdomslag i Sannadals SK och utveckla verksamheten.

– “Jag ser fram emot att lära känna alla ungdomslagen bättre i klubben, då jag i min nya roll kommer ha mer kontakt med fler spelare och ledare. Jag ser stor vinning med mer samarbete mellan lagen i klubben för att spelarna ska utvecklas och utmanas på en bra nivå. Jag brinner lite extra för att få in ett helhetstänk kring grundteknik och styrketräning i klubben. Jag vill att vi ska bli ännu bättre på grundtekniken och starkare för att minimera skador och därigenom blir det ännu roligare att spela handboll som ungdom och känns tryggt att ta klivet upp som seniorspelare.” säger Lovisa själv.

Vi tackar samtidigt Lena Hedman för hennes engagemang och all tid hon lagt ner i Ungdomskommittén senaste åren. Lena kände att hon behövde lämna vidare stafettpinnen nu och kommer istället fokusera på annat i föreningen. Tack Lena!