Lördagen den 3 augusti 2024 skrev vi historia när Sannadals SK för första gången deltog i Prideparaden som ett eget ekipage. Det var ett härligt gäng från styrelsen, barn- och ungdomskommittén, föräldrar och spelare från herr- och damlaget som deltog.

Under det senaste året har vi startat ett nytt initiativ där målet är att genom kunskap och förståelse öka inkluderingen inom klubben. Vi vill att handbollen ska vara en trygg plats, ett ställe att kunna dela med- och motgångar. Men vi vill också visa att Sannadals motto “Framgång genom gemenskap” gäller för alla individer och att alla ska få vara sig själva på handbollsplan. Det var därför en viktig dag att visa vår vision när vi gick bakom orden “Starkare tillsammans” som var årets tema under Pride 2024 i Stockholm.

En otroligt rolig start på säsongen 2024/2025 och vi ser nu fram emot Enköpingslägret när hela klubben samlas igen. Men inkluderingen för alla i samhället är inte en självklarhet och arbetet slutar inte för att Pride är över. Vi kommer att fortsätta bedriva arbetet och hoppas att alla är redo att hoppa på tåget!

Framgång genom gemenskap!

Några fantastiska bilder från dagen: