Så var det äntligen dags för hemmapremiär och när Damer A tog emot HK Ceres Norrtälje i Västertorpshallen. En jämn match som slutade lika 24-24.

Matilda Thorström i HK Ceres inledde målskyttet med ett starkt genombrott i första anfallet. Sen var Sannadals anfall lite mer på tå och bjöd upp tuffare motstånd. Hela första halvlek var dock jämn och lagen följdes åt i matchprotokollet. Sannadals damer kunde gå in i halvtidsvilan med ledning 14-13 efter ett mönsteranfall med en perfekt spärr av Sara Demiray och Caroline Fredholm säkert satte avslutet.

Fem minuter in i andra halvlek fick Sannadal en bra period och skaffade sig en tremålsledning, 19-16. Sen följde dock en stökigare period med bland annat tre utvisningar och en del slarv i anfall. Då gick Ceres om och gjorde fem raka mål innan Lovisa Nordgren igen stänkte in reduceringen 20-21 från vänsterkanten. Sannadal tog tillbaka kommandot i matchen och gick upp i ledning 23-21. Men Ceres hängde sig kvar och det blev en rafflande och lite rörig avslutning. Ceres målvakt Anna Berndtsson räddar sista avslutet och resultatet fastställs till 24-24 och delad poäng.

Matchens lirare i Sannadals SK utsågs till Linnea Ek och i HK Ceres Norrtälje till Felicia Sjöberg.

Nästa helg spelar damerna borta mot GT Söder och den 12 oktober är det dags för hemmamatch igen.