1944-klubben

Sedan 1944 har Sannadals SK skapat gemenskap och glädje. Klubben bedriver framgångsrikt glädjefull handbollsträning för alla åldrar!

Sannadal SK är en förening som ständigt jobbar med att se till att ha utbildade ledare, vi vill att våra ledare ska leda med respekt och jobba på att alla känner att de är en del av gemenskapen, framgång genom gemenskap! Viktigt för oss är att alla i föreningen är väl medvetna om föreningens värdegrund och därför  jobbar vi aktivt för att hålla vår värdegrund aktuell. Värdegrunden ska hela tiden vara närvarande i vårt arbete.

Vi i Sannadals SK vill växa ännu mer och då behöver vi ha just din hjälp. Du som väljer att gå med i 1944-KLUBBEN möjliggör så att vi kan fortsätta att växa och låta fler ta del av gemenskapen.

1944-KLUBBEN innebär att du sponsrar föreningen med 1944 kr om året. Du kommer att få ta del av klubbens ordinarie nyhetsbrev Sannadalsblaskan, men även få ett nthetsbrev fyra gånger om året speciellt riktad till dig i 1944-KLUBBEN med uppdateringar om vad som händer just nu, det kan t.ex. vara en intervju med en ungdomsledare, information inför damernas match eller att få följa med en dag på sommarlägret.

Utöver det kommer ditt namn/företagsnamn att synas på vår hemsida. Du kommer att få ett personligt välkomstbrev och vi kommer årligen följa upp om du vill fortsätta stötta föreningen genom 1944-KLUBBEN.