I helgen spelades Katrineholms Handboll Cup och två lag från Sannadals SK deltog. Flickor 96 och pojkar 98. Båda lagen kämpade väl och tog sig till A-final där det blev silver. Hemma i Stockholm spelade Flickor 99 Västerortscupen i Spånga.

Två lag åkte till Katrineholm i helgen. Flickor 96 och pojkar 98. Båda lagen vann alla matcher på lördagen och vann på så vis sina respektive grupper. Under söndagen var det A-slutspel och båda Sannadalslagen tog sig ända till final där det till slut blev silver. Grattis!

Värdefullt att tillägga är att Sannadals SK blev fjärde bästa förening (av 36 deltagande) i och med de två deltagande lagens insatser. Kul!

Hemma i Stockholm spelade F99 Västerortscupen där dom för första gången fick spela på fullstor plan. Det var en värdefull erfarenhet och tjejerna kom till B-semi.