Så var årets sommarserie slut och både herr- och damlaget hade tuffa sista och avgörande matcher. Båda lagen kämpade väl, men fick se sig besegrade till slut.

Herrlaget mötte Lidingölaget hemma i Västertorpshallen. Matchen började trevande från Sannadals sida och Lidingö gick ganska snabbt upp i en 4-5 målsledning som senare utvidgades till 6-13. Stor orsak till det var Lidingös målvakt som tog de flesta av Sannadals skott. Mot slutet av halvleken kom dock Sannadal tillbaka lite och första halvleken slutade 9-13.

Andra halvlek var jämnare, dock behöll Lidingö 2-4 bollars ledning större delen av halvleken. Med 10 minuter kvar tar Sannadals spel fart och man kryper allt närmare. Lidingö sätter färre mål och Sannadal kontrar och skjuter in mål efter mål. Med en minut kvar är man nästan ikapp med 25-26.

Lidingö anfaller och Sannadals Mathias Andersson åker på en utvisning och Mattias Willis får ett rött kort i samma veva för en onödig kommentar. 4 mot 6, 30 sekunder kvar. Lidingö sätter igång spelet och kommer till läge på vänster-sexan, som tappar bollen (!) och Sannadal får en sista chans. Efter några pass satsar vänster-sexan Marcus Nylund och försöker sig på ett ett linjeinspel, men Lidingö roffar åt sig bollen och kontrar istället in 25-27. Match är avgjord. Dock var det en bra andra halvlek och ett riktigt härligt spel de sista 10 minutrarna.

Damernas seriefinal mot Haninge var just så jämn som man kan vänta sig, dock bjöd inte något av lagen på särskilt bra spel. Det var jämnt i stort sätt hela matchen och det skilde nog inte mer än tre mål under hela tiden. Haninge började bäst och hade en liten ledning i stort sett hela matchen men när tre minuter återstod hade Sannadal gått ikapp och förbi med ett mål. Dock var spelet alldeles för stressat och Haninge kunde göra två snabba och återigen vinna med ett mål.

Nu är det eken cup som står på tur, vi ses där!