Efter enastående 36-6 mot Tungelsta i tisdags har damlaget nu tre övertygande segrar i sommarserien och nu väntar seriefinalen mot Haninge HK vilket förväntas bli en betydligt jämnare match.

Damerna blev placerade i en grupp med ett annat lag från division 3 och tre lag från division 4, vi borde alltså klara oss relativt bra. Första matchen mot Tellus försenades något av en jämn basketmatch där klockan stoppades hela tiden. När vår match väl kom igång var det egentligen inget snack om saken och 50 minuter senare stod det 26-10 till oss. Värt att notera var att Lina Berg gjorde sin första match med oss och fick direkt möta sina tidigare lagkamrater från Tellus.

Veckan därefter åkte vi ut till Torvalla Sporthall för att möta Handen, ett lag som vi inte visste någonting om. Det var ett gäng unga tjejer så vi anade att det skulle bli mycket springa av vilket vi fick rätt i, fast det var vi som sprang och inte de… Matchen började lite avvaktande och målsnålt, men sen lossnade det för oss i kontringarna och i paus ledde vi med 11-0 och slutresultatet skrevs till 19-3 trots att vi fick flera mål bortdömda.

Senaste matchen var mot Tungelsta IF som hade nått oavgjort i sin match mot tidigare nämnda Handen. Vi pratade om att vi inte skulle underskatta dem och satte högsta fart från början. 50 minuter och ett antal kontringar senare var ställningen 36-6 vilket är ett resultat som förmodligen placerar sig bland de största segermarginalerna för Sannadals damlag. Nästa vecka är det seriefinal mot Haninge som vi förlorade mot med ett mål senast i serien, dags för revansch?

Lycka till!