I måndags spelade herrlaget mot Spånga ute i Brommahallarna och gick segrande ur matchen med 19-15. Nu väntar Lidingölaget nästa vecka i den sista matchen i sommarserien.

Matchen började lite osäkert från båda lagen. Speciellt då kanske Sannadal som inte alls var vana vid det extremt hala golvet. Båda lagen följdes åt under hela första halvlek som slutade 8-8. Det var mycket skott utanför för Sannadals del, något man tog tag i under andra halvleken.

I andra halvleken tog laget sig samman och började spela mer organiserat. Spelarna hittade varandra bättre och efter några fina kontringar i rad av bl.a. höger-sexan “Chi chi” var man förbi Spånga som började tappa humöret internt och spelade för mycket man-man. Sannadal behöll lugnet och övertaget matchen ut och kunde åka hem med en seger i bagaget.

Nu i sista matchen väntar Lidingölaget som spelade i samma serie under säsongen. I den vann lagen varsin match så utgången på torsdag är oviss, men kan Sannadal bara behålla lugnet så är vi nog det bättre laget.