Det blev en jämn match för herrlaget mot Handen SK ute i Torvalla Sporthall i tisdags kväll. Så jämn att den inte kunde avgöras, inte ens efter slutsignalen…

Laget startade säkert och den omskolade förre målvakten Mattias Andersson började matchen med att stänka in två baljor från högernio med fina genombrott. Kul att se! Sen gick Sannadal stadigt ifrån, men innan halvtidssignalen gick hade Handen kommit ikapp och det stod 11 – 11.

Andra halvlek var lika jämna den, dock låg Sannadal målet före hela tiden, men mot slutet var Handen ikapp igen. Med 15 sekunder kvar uppstår en situation som väcker stora reaktioner från båda bänkarna vilket resulterar i rött kort för Handen och utvisning. Sannadal har bollen, en man mer, 20-20 och 15 sekunder kvar på klockan.

Man anfaller och kör rullespel, men nerverna räcker inte till och bollen tappas precis innan avslut. Handens bäste spelare får en sista kontring, men blir nedsprungen av en sannadalsförsvarare. Matchen är slut, men Handen har straff. Dock är Rickard i målet den starkare denna kväll och räddar en pinne för laget. Vilken kamp.

Dock är det tråkigt att se att så mycket energi (från båda lagen) alltför ofta riktas mot annat än spelet. Det blir ingen bättre handboll för det. Vi tar nya tag nästa match!