Sannadals herrlag förlorade med 26 – 25 mot HF HUFF, Huddinges B-lag. Tyvärr var det ingen bra match och det skulle varit två självklara poäng för Sannadal. Istället hamnar herrlaget längre och längre ifrån toppen i serien och nu gäller det att vända den dåliga ”trenden”.

Matchen var dock jämn hela första halvlek. Inte mycket mål. Efter 20 minuter stod det 5 – 5. I haltvid ledde HUFF med 11 – 9.

I andra halvlek tappar Sannadal mycket i början och HUFF får göra några enkla mål. Det vi ska ta med oss från matchen är att vi fortsätter kämpa trots underläget. Sannadal kämpar vidare och är i slutet av matchen ikapp. Då står det 23 – 23.

Sen får vi lite motvind emot oss, HUFF gör två enkla mål och har återigen en två-måls-ledning. Matchen slutar 26 – 25 till HUFF.

Herrlaget har nu förlorat tre viktiga matcher i rad. Vi hoppas på bättre spel nästa helg mot IK Stubbhagen i Sollentuna. Därefter är det juluppehåll, som vi hopaps ska ge laget en välbehövlig vila för att ta nya tag i vår.