Första halvlek började inte bra, vi hade svårt att göra mål och ta hjälp av varandra för att hitta lägen i anfall. I försvar spelade vi till en början 5-1 men blev ändå för passiva och målen började slinka in för Skogås.

Vi hade däremot svårt för att trycka in bollen mellan stolparna, trots många bra lägen så ville inte bollen in i mål. Första halvlek slutade 14-4 till Skogås. alltså ingen bra start på matchen.

Halvtidsnacket var bra och samtliga gick in med inställningen att detta ändå inte var omöjligt att vända. Vi fortsatte att kämpa och försöka. Andra halvlek såg betydligt bättre ut. Vi fick igång fötterna, tog för oss och sköt utifrån. Trots att vi vann andra halvlek var det dock inte tillräckligt för att vinna matchen. Slutresultat blev 26-19. Vilket kanske inte är mer än rätt när vi bara lyckas gör 4 mål i första halvlek.

Jag tycker ändå vi gör en bra kämparinsats. Alla visar vilja och glöd trots att vi ligger under med många mål hela matchen. Tyvärr får vi inte riktigt igång vårt spel förrän i andra halvlek, då vi börjar hitta farten och samspelet med varandra.

Matchens guldstjärna går till Lina Berg som hade fart under fötterna och tog för sig i alla lägen under hela matchen. Det jag tar med mig från denna match är – inga mer lobbar (inte på denna målvakt i alla fall).

Nu är det bara nya tag och mer träning som gäller, för vi är så väldigt mycket bättre än vad vi visade denna match.

Klicka här för att se bilder från matchen.