Sannadal åkte på söndagseftermiddagen ut till Kärsbyhallen i Norsborg för att möta Arameiska. Arameiska vann förra säsongen division 5 och har i år fortsatt visa bra form genom att vara med i toppen och slåss.

Första halvlek bjuder på bra och framförallt tufft försvarsspel från båda lagen. Efter 25 spelade minuter står det endast 9 – 6 till Arameiska. Sen rycker dom tyvärr lite mer och halvleken slutar 13 – 8, underläge för Sannadal.

I andra halvlek fortsätter det tuffa spelet. Sannadal inleder med att jaga ikapp några bollar. Sen är det jämnt ett tag innan luften verkar gå ur Sannadal och Arameiska drar ifrån och vinner matchen.

– ”Vi spelar riktigt bra försvar i 45 minuter, sen går luften ur oss” sa coach Baggen efter matchen. Vi förlorade två viktiga poäng mot ett lag som spelade bättre och hade mer fart. Men vi kommer igen!