Ny match – nya möjligheter! Helgens motstånd stod Sorunda för, det enda laget i serien som inte tagit ett poäng än så länge. Skulle vi stå för deras första?

Efter en trevande inledning med många tekniska fel och individ prestationer låg vi helt plötsligt under med 3-5 efter 15 minuter. En timeout var allt som behövdes. Där bestämde sig samtliga spelare att ta i tillsammans och vips, så var det vi som ledde matchen. I halvtid stod det 12- 6.

I paus vilan var det fokus på att fortsätta bibehålla samma spelkvalité som vi hade innan period vilan. Detta visade sig vara ett gott recept för dagen. Vi visade ett anfallsspel där det fanns initiativ från alla positioner och försvarsmässigt var det trångt och snårigt att ta sig igenom vårat försvar.

När slutsignalen ljöd stod det 24 – 8 på resultat tavlan.
Bra brudar!

Och nej, vi blev inte laget som bjöd ut två poäng till Sorunda. Det var vi som vann dem.