Söndag kväll i Högdalshallen. Sannadal tog emot gästande Westis, Westermalms B-lag. Glädjande nog visade Sannadal att man kan spela riktigt bra (även mot dåligt motstånd) och tog en stor och viktig seger. (Nu uppdaterad med fler bilder)


Sannadal inledde matchen bra. Efter 10 min ledde man med 5 – 1 tack vare ett bra försvarsspel och strålande målvaktsspel av Anna i målet. I den 19:e minuten tar Westis time-out. Ställningen har då varit 6 – 3 till Sannadal i ca fem minuter och båda lagen har haft problem att göra mål. Sen släpper det för Sannadal som öser in mål. Många fina kontringar och ett forsatt bra försvarsspel gör att ställningen i halvtid är 12 – 5.

Andra halvlek får ett stadigt mönster. Sannadal gör två mål, Westis gör ett. Emma som klivit in i målet gör även hon bra ifrån sig vilket säkerställer Sannadals växande ledning under halvleken. Westis tar time-out vid ställningen 19 – 9 och 14 minuter spelade i andra halvlek, men Sannadals försvar förblir tätt. Matchen slutar 24 – 13 till Sannadal.

Det var en match som Sannadal skulle vinna och det gjorde man. Man höll sitt tempo hela matchen och visade att man kan spela bra även mot dåliga lag.

Bilder