I lördags tog Sannadals damlag emot AIK hemma i VÄstertorpshallen. En match där Sannadal halkade efter och fick sen kämpa i uppförsbacke en stor del av matchen.

Efter 20 minuters riktigt bra spel i första halvlek, med mycket enkla kombinationer som vi gjorde mål på, så tappade vi lite tempo och flyt. Vi tappade en ledning på 4-5 bollar, men i halvtid hade vi ett övertag med två bollar, det stod 16-14.

I början på andra halvlek gjorde AIK tre eller om det var 4fyra snabba mål och vi tappade vårt spel och huvudena började hänga lite. Sen ville vi lite för mycket och krånglade till det för oss i stället för att spela enkelt och många passar satt nere vid fotknölarna. Och vi var alldeles för loja bakåt, vi stod för mycket på hälarna istället för på tårna. Vi kämpade på trots uppförsbacke resten av matchen, men tyvärr kom vi aldrig ikapp igen, utan förlorade med 25-29.

Det är riktigt kul att vi gör så många mål, så det är bara att kriga vidare, nästa match ska vi vinna!