Senast Sannadals och Spångas herrlag möttes var i sommarserien. Då vann Sannadal med ett par bollar. När lagen nu möttes i serien var det Sannadal som ångade på och Spånga hade inte mycket att sätta emot.

Matchen avgjordes egentligen de första 10 minutrarna. Sannadal satte fart direkt och gick snabbt upp till ledning 8 – 2, då var Spångas två mål enbart straffmål. Därefter började Spånga komma igång lite mer, men halvleken var Sannadals och den slutade med en ledning på 18 – 10.

I andra halvlek fortsatte det i princip i samma takt. Sannadal ångade på och körde fullkomligt över Spånga. Spånga tappade humöret och några spelare var på gränsen till osportsligt beteende. Tråkigt att se.

Matchen slutade 40 – 18. En skön vinst. Vi gjorde det som krävdes av oss, höll farten uppe och gick aldrig ner oss till Spångas tempo och nivå. Bra!