Sen match en söndagskväll ute i Tyersö för Sannadals damlag med regnigt och tråkigt väder och tjejer som körde vilse.
Kanske inte den bästa uppladdningen, vilket också visade sig på matchen.

Vi var helt klart det bättre laget men det kändes som om vi aldrig kom igång riktigt, varken i anfall eller i försvar. Vi hade en del ljusa stunder då vi visade upp vad vi faktiskt kan men alldeles för många ”dåliga” perioder i matchen där vi lät motståndarna göra lite som de ville.

Vi pratade innan matchen att vi inte skulle gå ner i samma tempo som Tyrold och försöka spela vårt spel. Matchen började till vår fördel och vi ledde med ett par bollar. Motståndarna kom dock snabbt ifatt och sen var det jämnt ända in i slutet på matchen tills Tyrold tyvärr kunde gå förbi och vinna med ett mål.

Det kändes verkligen som en riktigt onödig förlust och alla spelarna + tränarna var besvikna. Vi bestämde oss för att försöka glömma denna match och fokusera på nästa istället.

Slutresultat 24-23