Match mot Bolton i Sprallenhallen, ett Bolton som fått ett flertal nya duktiga spelare inför säsongen.

Vi började bra och var i ledningen ända till första halvleks sista minut då Bolton fick två straffar och kvitterade just innan halvtidsvilan. Lagen följdes åt under andra halvlek och matchen stod och vägde lite. Tyvärr lyckades de få igång farten i sitt spel bättre än oss och gick ifrån med ett par bollar vilket ledde till att vi blev stressade och hade svårt att göra mål. Det ska väl också sägas att vi drabbades av åtta utvisningar under andra halvlek vilket gjorde att det var svårt att få kontinuitet i spelet.

Vi hade helt för ojämnt spel och för djupa svackor men glädjande var att kontringarna fungerade fantastiskt bra, åtminstone i första halvlek. Slutresultatet skrevs till 24-21 i Boltons favör.