Vi visste redan innan att Skå va ett bra lag. Mestadels äldre gubbar, men desto mer rutin. Det var en viktig match om två viktiga poäng och det blev kamp till sista sekunden.

Matchen startade bra och var jämn direkt. Inget lag drog ifrån utan båda var med från start vilket var extra viktigt för oss då det ibland händer att vi börjar matchen på hälarna. Sannadal skaffade sig en liten ledning på fyra mål i halvtid och ställningen var 14 – 10.

Andra halvlek börjar dåligt för Sannadal. På 10 minuter gör man inget mål och Skå går om till 14 – 15. Man kämpar sig dock tillbaka till en udda måls ledning. Resten ab halvleken är heljämn. Sannadal har svårt med Skås målvakt som räddar mycket. Vi bränner för många kontringar vilket gör att udda måls ledningen aldrig blir mer än en udda måls ledning. Matchen slutar 26 – 25. Två viktiga poäng till Sannadal.

Nu laddar vi om inför bortamatchen mot Arameiska på söndag nästa helg.