I helgen tog herrlaget emot Visby IF Gute hemma i Västertorpshallen som tagit sig över till fastlandet. Sannadal hamnade på hälarna första 10 minutrarna och fick sen kämpa i uppförsbacke resten av matchen.

Och det visade sig tyvärr att den uppförsbacken var för stor. Sannadal låg hela matchen 4-6 bollar efter Gute som efter första 10 minutrarna hade lyckas skapa sig en ledning på 4 – 10. Vi var ifatt några gånger. Närmast var det i slutminutrarna när det endast skiljde ett mål. Men ett missat läge och dubbla utvisningar blev för mycket och Gute kunde dra ifrån i slutet igen och matchen slutade 24 – 28.

En tung förlust då det var en viktig match. Helt klart var att matchen avgjordes de första 10 minutrarna för därefter var det jämnt spel eller till och med Sannadal var det bättre laget. Vi ska ta med oss de övriga 50 minutrarnas vilja och kämparglädje och ladda för revanschen på Gotland i vår.