I helgen spelade Sannadals herrlag mot HUFF, Huddinges B-lag, hemma i Västertorpshallen. Det blev en jämn match som avgjordes sekunden innan slutsignalen gick…

Sannadal började matchen dåligt. Efteråt kan man nog säga att det var de första 15 minutrarna som vi förlorade matchen på. Efter ca 15 minuter stod det hela 10 – 17 till HUFF. Sen började Sannadal jaga ikapp. Man höjde tempot och gjorde många fina linjeinspel och avslut vilket resulterade att man i halvtid hade 16 – 19 till HUFF.

Andra halvlek var bättre. Sannadal fortsatte i sitt tempo och sakta men säkert tog man in på HUFF. Andra halvlek var ganska målfattig och båda lagen hade tidvis riktigt svårt att få in bollen. Med fyra minuter kvar fick Sannadal en straff vid ställningen 25 – 26 till HUFF. Robin Jonson tar straffen och via målvaktens midja sätter han 26 – 26. Äntligen ikapp!

Det blir intensiva sista minutrar. Med ca 25 sekunder kvar har Sanadal anfall och det står 28 – 28. Efter lite felkommunikation misslyckas en kombination och HUFF får en sista kontring som går via Rickard i målets knä och in i mål. Slut. HUFF vann i bokstavligen sista sekunden med 28 – 29.