Damlaget sammanfattar sina två senaste matcher.

Damlaget har haft två mindre roliga matcher. Först var vi ute i Salem och presterade den troligtvis sämsta handbollen hittills för säsongen, möjligtvis med undantag för matchen mot Tyrold. Vi förlorade med 28-17 efter mycket slarv och en del frustration. Enda glädjeämnet från den matchen var finbesök på läktaren och ett par ut- och invända byxor.

Nu i helgen tog vi oss an Skogås och vi hade revansch att utkräva. Skogås drog dock ifrån och ledde som mest med sju eller åtta bollar. I slutet av matchen kom vi in i en stark period och lyckades knappa in så att försprånget krympte till två mål, men sen var det stopp. Vi rådde helt enkelt inte på Skogås skytte och spelet framåt låste sig. Ändå såg det betydligt bättre ut än i matchen mot Salem och det är bara att ta nya tag till bortamatchen i Sorunda.