Förra gången lagen möttes kom Sannadal aldrig igång och Arameiska vann matchen ganska stort. Denna gång var det ett piggare Sannadal som startade matchen och tog kommando från start.

Sannadal tog ledningen direkt och ännu viktigare, kommandot och var med från start. Därefter kom Arameiska ikapp igen och halvleken, som hela matchen, var jämn. Lagen följdes åt. Dock ledde Sannadal i stort sett hela tiden med 1-3 bollar.

Matchen avgjordes med tre minuter kvar av andra halvleken. Sannadal hade precis lyckats göra 26-25 och en skön räddning av Rickard i målet resulterade i mål framåt. Därefter drog Arameiska hastiga ogenomtäknta avslut som enkelt plockades upp. Matchen slutade 29 – 25.

Det var en viktig seger då Arameiska ligger i toppen av tabellen. Inte minst var det även en skön seger för herrlaget som hade riktigt bra samarbete och stämning i laget. Fortsätt så!