Efter en bra match mot Bolton i höstas, som vi dock förlorade, såg vi fram emot den här matchen med revanschlusta.

Matchen började lite avvaktande och vi låg under i början men hängde ändå med och släppte inte iväg Bolton alltför långt. Lagom till halvtid hade vi knaprat in några mål och ställningen var 13-14. I andra halvlek svängde matchen ett par gånger när vi kom ikapp och gick förbi för att sedan tappa något mål igen. Med ett par minuter kvar att spela och ett måls ledning för oss fick Bolton straff. Vi böt in Emma som kom in och räddade! Ett par sekvenser senare missade vi en straff och Bolton fick en sista chans att kvittera, men lyckades inte få in bollen och slutresultatet skrevs till 24-23.

Noterbart är att samtliga utespelare hamnade i målprotokollet och både Emma och Anna fick göra direkt avgörande räddningar, alla var alltså högst delaktiga i segern. PG var tvungen att avvika när ungefär en kvart återstod vilket han antagligen ångrar… Det ska väl också erkännas att det för en gångs skull kändes som att vi hade lite tur med domsluten.