Det var dags för revansch mot Tyrold efter vår bedrövliga insats på bortaplan i höstas, vi var taggade och inställda på att göra en bra match.

Tyvärr kunde Tyrold aldrig bjuda upp till motstånd då de vid matchstart endast hade fyra utespelare på plan och en i omklädningsrummet. Vi spelade alltså med en man mer hela matchen och det var aldrig något snack om saken.

Lotta startade bra och gjorde de fyra första målen och sedan bara rullade det på. Vi drog snabbt ifrån, i halvtid stod det 16-5 och matchen var givetvis körd för Tyrold som ändå fortsatte kämpa och gjorde en bra andra halvlek efter förutsättningarna. Vi hade, som rubriken antyder, ett stort antal målchanser som vi missade. Vi borde kunnat göra minst 10 mål till, men skärpan var kanske inte på topp då matchen redan var vunnen.

Vi kan konstatera att vi fick vår revansch, även om det inte blev en så värst spännande match och två ganska lättförtjänta poäng.