Efter en stabil instas besegrade Sannadal Westis i Skärholmshallen sent i söndags kväll den 14:e februari med 26-14.

Söndagsmatch kl 20:45 i Skärholmen mot tabelltvåan från botten, kanske inte låter som den mest upphetsande tillställningen i mannaminne. Men det visar sig att några närmast sörjande har tagit sig för att titta på matchen, domarna dyker upp och verkar laddade, men framförallt visar det sig vara två taggade lag på banan.

Sannadal börjar matchen mycket starkt bakåt och även Anna i målet var med på noterna, det tog en bra bit in på första halvlek innan Westis lyckades göra sitt första mål. Westis hade dock bra fart under skorna och goda intentioner framåt så det var tack vare det starka försvaret (bla mycket täckta skott) och målvaktspel av Sannadal som målen uteblev. Sannadal höll ett bra tempo under första halvlek och gjorde många lätta kontringsmål. Det bjöds också på fint kombinationsspel mellan systrarna Ahonen och Elin M.

Matchen avgjordes egentligen i första halvlek där Sannadal egentligen inte hade några större svackor, under andra halvlek slog Sannadal av lite på takten men bibehöll sitt fina försvarsspel och kontringsspelet var fortsatt bra!

Det var en bra laginsats kryddad med individuella prestationer som ledde damlaget till seger den här gången!